Radisson Blu Hotel, Prague

225999999 / +420225999999

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 225999999
Majitel a adresa:
Radisson Blu Hotel, Prague
Zitna 561/8 12000 Prague
Město: Prague - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Radisson Blu Hotel, Prague Hotel

Nestled between Prague’s Old Town and New Town, the renovated Radisson Blu Hotel Prague boasts a prime location within walking distance of the city center, with popular sights, shopping destinations, and major conference venues just outside the door. Modern amenities with romantic Art Nouveau features Set in an original Art Nouveau building, the hotel preserves historic features while adding a modern finish to its interior. The whole hotel has gone through an extensive renovation in 2019.

Otevírací doba

M-Su 24hr
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 225999999



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Praha

Hotel společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 22 (Praha)