ORL ordinace - Růzhová Marcela MUDr.

281925494 / +420281925494

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 281925494
Majitel a adresa:
ORL ordinace - Růzhová Marcela MUDr.
Václavická 366/12 19300 Praha
Město: Praha - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

ORL ordinace - Růzhová Marcela MUDr. Otolaryngolog

Hledáte ORL ordinaci v Horních Počernicích a okolí? Obraťte se na naši ordinaci MUDr. Marcely Růzhové. ORL vyšetření nenechávejte na poslední chvíli, přijďte ihned po zjištění problému. Včasnou návštěvou zabráníte pozdějším možným komplikacím se sluchem, dýcháním či chronickými záněty. Také provádíme preventivní prohlídky i speciální zákroky. Provozujeme ordinaci ORL, zabýváme se otorhinolaryngologií - vyšetření ušní, nosní, krční.

Otevírací doba

M 8am-12pm, 1pm-6pm, Tu-W 8am-12pm, Th 1pm-6pm, F 8am-12pm, Sa-Su Closed (21.4. 2023 Neordinujeme, Zástup ORL Černý Most a ORL Bulovka)
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 281925494



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Středočeský kraj

Otolaryngolog společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 281 (Středočeský kraj)