SAPELM spol. s r.o.

317722662 / +420317722662

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 317722662
Majitel a adresa:
SAPELM spol. s r.o.
Rubešova 142 25601 Benešov
Město: Benešov - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

SAPELM spol. s r.o. Prodejna instalatérských potřeb

Specializujeme se na prodej elektrických motorů do 30 kW, např. pilových elektromotorů, ručního elektrického nářadí, dílenských nástrojů a nářadí, zahradní techniky, tlakových nádob, kompresorů. Prodáváme elektrická čerpadla - ponorná čerpadla, zahradní závlahová čerpadla, odstředivá čerpadla, vřetenová, oběhová, teplovodní, ponorná kalová čerpadla spotřební a jejich příslušenství. U celé naší nabídky provádíme jak záruční servis, tak pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.

Otevírací doba

M-F 7am-5pm, Sa 8am-11:30am, Su Closed (Upozorňujeme, že v zimě je otevírací doba: pondělí–pátek: 7:00–16:00 sobota: 8:00-11:30)
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 317722662



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Středočeský kraj

Prodejna instalatérských potřeb společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 317 (Středočeský kraj)