DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE s.r.o.

318820484 / +420318820484

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 318820484
Majitel a adresa:
DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE s.r.o.
Havlíčkova 447 26401 Sedlčany
Město: Sedlčany - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE s.r.o. Tesař

Sháníte pro svou stavbu dřevěné prvky a konstrukce? Hledáte firmu, která Vám vyrobí a dodá příhradové vazníky? Pak neváhejte oslovit naši společnost. Nabízíme výrobu vazníků, dále pak výrobu obytných staveb, jízdáren, hal, zemědělských staveb a dřevostaveb. Vzhledem k užší specializaci, dlouholetým zkušenostem a zkušenostem svých pracovníků patří firma DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE s.r.o. k předním a největším výrobcům příhradových konstrukcí se styčníkovými deskami v České republice.

Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 318820484



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Středočeský kraj

Tesař společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 318 (Středočeský kraj)