Zoo Liberec

482710616 / +420482710616

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 482710616
Majitel a adresa:
Zoo Liberec
Lidové Sady 425/1 46001 Liberec
Město: Liberec - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Zoo Liberec Zoo

Na ploše 14 ha můžete obdivovat až na 160 druhů zvířat ze všech kontinentů. Mezi nejzajímavější chované druhy patří takin čínský, pavián pláštíkový, nestor kea, lev berberský, panda červená, slon indický, sob lesní, mnoho druhů opů, surikata, krajta mřížkovaná a jiné. Okruh areálem zoo měří cca 1,8 km a na návštěvu doporučujeme vyhradit min. 2-3 hodiny času - ale můžete u nás být klidně celý den!

Otevírací doba

M-Su 8am-7pm
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 482710616



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Liberecký kraj

Zoo společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 482 (Liberecký kraj)