Pohřební služba Vsetín Žárský s.r.o.

606206167 / +420606206167

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 606206167
Majitel a adresa:
Pohřební služba Vsetín Žárský s.r.o.
Smetanova 961 75501 Vsetín
Město: Vsetín - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Pohřební služba Vsetín Žárský s.r.o.

Pohřební služba Vsetín Žárský s.r.o. poskytuje své služby již od roku 1992. Od roku 2002 je členem Sdružení pohřebnictví v ČR. Od převozů zesnulých a výběru rakví po pohřební květiny poskytujeme kompletní pohřební služby navržené tak, aby vyhovovaly potřebám každé rodiny. Zajišťujeme pohřby do země i kremace, církevní obřady i civilní obřady. Naše poctivé služby a závazek ke spokojenosti slouží spolehlivě našim zákazníkům od roku 1992. Bude nám ctí pomoci Vám v potřebné době.

Otevírací doba

M-F 8am-4pm, Sa-Su Closed (Před Vaším příchodem nám prosíme zavolejte na 606 206 167, společně tak omezíme kontakt mezi jednotlivými pozůstalými.)
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 606206167



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Telefónica O2 česká republika

společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 606 (Telefónica O2 česká republika)