Axis Optik

777999906 / +420777999906

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 777999906
Majitel a adresa:
Axis Optik
Kostelní 168 34401 Domažlice
Město: Domažlice - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Axis Optik Optometrie

Jsme skvěle zásobená oční optika nabízející dioptrické a sluneční brýle, kontaktní čočky, měření zraku i opravu brýlí. Najdete u nás značkové brýle Ray Ban, Dolce Gabana, Joop, Oakley, Jaguar, Vogue, Betty Barclay, Tom Tailor, Hilfiger a jiné. Měření zraku a aplikaci kontaktních čoček tu provádí zkušení optometristé (každý den po telefonické domluvě).

Otevírací doba

M-F 8am-5pm, Sa 9am-12pm, Su Closed (Dodržujeme veškerá možná hygienická opatření. Spolu to zvládneme. Měření zraku optometristou každý den po telefonické domluvě.)
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 777999906



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Vodafone česká republika

Optometrie společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 777 (Vodafone česká republika)