Attigente z Ústí nad Labem 477071123 / +420477071123

Typy hovorů: Agresivní reklama
Jméno volajícího: Attigente více...
Hodnocení: 45 (odstraněno:1)
Posouzení: nedůvěryhodný, Hovor ruší, poznámky poznámky!
Nejnovější komentář (22.06.15 15:55)

Milka napsal: Prý nějaký krátký monitorovaný spotřebitelský průzkum, tak jsem to položila. Kdy už jim tohle otravo... Všechna hodnocení

Odeslat vlastní hodnocení
Po přihlášení budete schopni rozpoznat a zablokovat volající na všech vašich telefonech. Navíc pomáháte komunitě s čísly hodnocení!

Podrobnosti k telefonnímu číslu

Město: Ústí nad Labem - Česká Republika
Telefonní číslo: 47-7071123
Mezinárodní:
Volané číslo +420477071123 z Ústí nad Labem bylo 13krát hodnoceno jako Agresivní reklama.

Majitel a adresa: Vyhledat
Všechny údaje jsou bez záruky!

Kdo volá s 477071123?


  1. -1

    Ilča hlásil Attigente s číslem ‎477071123 jako Horká linka prodejce

    01.10.15 13:21

    Nerozumím komentářům. To je většina lidí tady opravdu tak tupých a ze všeho vystrašených? Jedná se o nabídku bankovních produktů. Někomu se to líbit může, někomu ne, ale nechápu ty devítky a nenávistné komentáře. Na začátku si pár otázkami oťukají, zda jim splňujete vůbec podmínky k získání produktu (zaměstnaný nebo ÚP?) a neztráceli spolu čas. Pak vám službu vysvětlí a je na vás, jestli se vám to líbí. Nechápu ty fobie, nebo je většina čechů vážně tak finančně negramotných a nedokáží šikovně využívat finanční produkty (včetně, kreditních karet, které jsou v šikovných rukou výhodné, v nešikovných ani moc ne - stejně jako auto)? Kartu jsem si od nich nevzala, ale na lince byla paní příjemná a krátce jsme to probrali. Nechápu vaše komentáře.

Nové hodnocení pro 477071123




Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.