Ing. Martina Mohylová

251620173 / +420251620173

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 251620173
Majitel a adresa:
Ing. Martina Mohylová
Kettnerova 1939/3 15500 Praha
Město: Praha - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Ing. Martina Mohylová Účetní

Naše společnost vznikla již roku 1997 jako živnost Ing. Martiny Mohylové. Předmětem našeho podnikání je zejména podnikatelské, finanční, organizační a ekonomické poradenství, dále vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování veškerých typů daňových přiznání atd. Sídlem naší společnosti je sice Praha, nebrání nám to ve spolupráci se zákazníkem kdekoliv na území ČR. Našimi zákazníky jsou malé a střední firmy, stejně tak i živnostníci, pro které poskytujeme komplexní služby.

Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 251620173



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Středočeský kraj

Účetní společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 251 (Středočeský kraj)