Severočeské pískovny a štěrkovny s.r.o.

602165085 / +420602165085

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 602165085
Majitel a adresa:
Severočeské pískovny a štěrkovny s.r.o.
Roztyly 3 43801 Chbany
Město: Chbany - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Severočeské pískovny a štěrkovny s.r.o. Pískovna

Těžíme a vyrábíme písek v pískovně Roztyly. Prodáváme v oblasti Chomutovska a Chomutova, Žatecka a Mostecka. Těžíme, upravujeme a prodáváme normové betonářské kamenivo, písek, štěrky, drcené materiály, kámen, mulčovací kůru, zeminu, nadložní - skrývka a substrát. Vykupujeme demoliční inertní stavební materiály. Společnost věnuje velkou pozornost nejen kvalitě výroby, ale i maximální eliminaci negativních dopadů těžby na okolní krajinu.

Otevírací doba

M-F 6am-6pm, Sa-Su Closed (Po – pá: 6:00 – 18:00, so: zavřeno (platí od 1.4. do 30.11.) Po – pá: 7:00 – 17:00, so: zavřeno (platí od 1.12. do 31.3.))
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 602165085



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Telefónica O2 Czech Republic

Pískovna společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 602 (Telefónica O2 Czech Republic )