Vinotéka Ráj Vína - Roudnice nad Labem

606820038 / +420606820038

Kontaktní údaje

Telefonní číslo: 606820038
Majitel a adresa:
Vinotéka Ráj Vína - Roudnice nad Labem
Arnoštova 96 41301 Roudnice nad Labem
Město: Roudnice nad Labem - Česká Republika
Další podrobnosti: Website
Všechny údaje jsou bez záruky!

Umístění

Klikněte na mapu pro zvětšení

Vinotéka Ráj Vína - Roudnice nad Labem Vinotéka

Ať už patříte k těm znalejším, kteří si potrpí na přívlastková vína nebo k těm, kteří dávají přednost levnější variantě kvalitních stáčených vín, u nás si zaručeně každý přijde na své. Přijďte k nám okoštovat kvalitní stáčená vína či lahvová vína českých i zahraničních vinařů. Nabízíme Vám pestrou nabídku kvalitních vín. Naleznete u nás vína jakostní, kabinetní, pozdní sběry, výběry z hroznů, výběry z bobulí, výběry z cibéb, ale také velmi oblíbené ledová a slámová vína a vína archivní.

Otevírací doba

M-F 9am-12pm, 12:30pm-5pm, Sa 9am-11am, Su Closed (V případě zájmu o víno mimo provozní dobu jsem k dispozici na telefonním čísle +420 606 820 038 každý den do 20 hod.)
Posouzení: Jedná se o komerční telefonní číslo

Nové hodnocení pro 606820038



Chci být informován/a o novinkách o tomto čísle.

 
Mám nechat hodnocení?
Pokud vám toto telefonní číslo stále volá, odpověď by měla být ano
! Pokud na toto číslo ponecháte hodnocení, vytvoříme v naší databázi profil volajícího a necháme ostatní uživatele informovat o povaze hovoru, než zvedne telefon. Jedná se o krok směrem k tomu, že nežádoucí hovory jsou věcí minulosti. Pokud existuje několik položek pro určité číslo, pokusíme se vysledovat volajícího a zkontrolovat jeho legitimitu.

Chraňte svůj komentář před smazáním! Stejně jako Registrovaný uživatel, budeme vás kontaktovat dříve, než vás někdo může smazat. Pokud jste vlastníkem čísla nebo máte další informace o společnosti, použijte pro získání více informací speciální seznam společností.

Více společností v Telefónica O2 česká republika

Vinotéka společnosti v Česká Republika

Nejhledanější telefonní čísla v 606 (Telefónica O2 česká republika)